Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Aranykorona Hotel
Cím: 3530 Miskolc, Kisavas-Elsõ sor 19-20.Email: aranykorona@aranykorona.eu
Web: www.aranykorona.euTelefon: (06-46)506-882
Fax: (06-46)506-883Gps: 48.09885025 , 20.78318977

Bemutatkozás

Az Avas hegy lábánál, alig néhány percre Miskolc belvárosától, a Kisavas történelmi pincesorának központjában található az Aranykorona Étterem - Szálloda, amely a vendéglátóiparhoz és a turizmushoz kötõdõ szolgáltatásaival áll vendégei részére.
Szálloda:
A szálloda Miskolc központjában, a Miskolci Barlangfürdõtõl nem messze, évszázados épületek között, kényelemmel és sokszínû szolgáltatásokkal várja kedves vendégeit. Miskolc belvárosa és a Miskolci Nemzeti Színház 5 perces könnyû sétával elérhetõ.
Vendégeink egész évben kedvezményesen vehetik igénybe a hotel partnereinek alapszolgáltatásait, míg 10fõ feletti létszám esetén ingyenes pincelátogatást biztosítunk.
Borétterem&Sétáló pince:
A reneszánsz stílusú Borétterem és Borlovagterem elhozza a korabeli királyi lakomák, mulatságok hangulatát, amit a magyarországi Borrendek látványtárlata tesz felejthetetlen élménnyé minden látogatónknak.
A komplexumban található 4 szintes pincerendszer különleges élményeket nyújt. Miskolcon egyedülálló módon, éttermünk saját borospincéjébõl választhatják ki az ételeikhez legjobban illõ borokat(vinotékából). A borlovagtermünk látványtárlata, a Vinotéka, Borospince, Bortrezor pince, a Borház, és a kiállító terem megtekintése kíváló kísérõje éttermünkben történõ étkezésnek családok, üzleti megbeszélések, társaságok, összejövetelek részére.
Az éttermünk a továbbiakban is vállal rendezvények, ballagások, érettségi találkozók, és egyéb összejövetelek, valamint esküvõk lebonyolítását, esetleg szervezését is.


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink