Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Bau Konténer - Konténeres Szállítás, Gépi földmunka - Miskolc
Cím: 3711 Szirmabesenyő, Gárdonyi Géza u.15.Telefon: 06/30 423-92-92
Gps: 48.1514230 , 20.7891777

Bevezető

Konténeres szállítás, gépi földmunka, tüzifa értékesítés egész évben, konténeres szállítás: 2-3-4-5-6-7-8-9 m3 és konténerekkel

Bemutatkozás

A BAU-KONTÉNER Szolgáltató és Kereskedelmi Kft. jogelõdje 2002-ben alakult, 100%-os magántulajdonnal, közúti áruszállítás profillal, magánvállalkozásként.
Az eltelt idõszakban folyamatos és dinamikus fejlõdés jellemezte munkánkat, bõvült a tevékenységi körünk, amely maga után vonta a szervezeti változásokat is – így alakult 2006-ban Korlátolt Felelõsségû Társasággá.
A BAU-KONTÉNER a fent említett idõszakban sikeresen megvalósította a több lábon állás elvét és tevékenységi körünk folyamatos szélesítésével teljeskörû köztisztasági és településtisztasági szolgáltatásokkal, valamint gépi földmunka végzésével állunk a lakosság és a közületek szolgálatában.
Tevékenységünket a környezetvédelmi és egyéb vonatkozó jogszabályok alapján végezzük, rendelkezünk hulladékkezelési engedéllyel.
BAZ megyére kiterjedõ hulladékszállítási és kezelési engedélyszámunk: 14300-7/2008
A környezetvédelmi elõírások és rendelkezések szigorú betartása kiemelkedõ szerepet játszik tevékenységünk minden területén. Az elszállított hulladék ártalmatlanítása szakhatósági engedélyekkel rendelkezõ létesítményekben történik. Ilyen pl.: AVE Hejõpapi Hulladékkezelõ Központ és Hulladékhasznosító Mû, AVE Miskolc hulladék udvar, valamint engedéllyel rendelkezõ törmelék lerakók.
Partnereinkkel a kölcsönös elõnyök figyelembe vételével korrekt és eredményes üzleti kapcsolat kialakítására és fenntartására törekszünk.
Fõbb céljaink közé tartozik, hogy cégünk neve garanciát jelentsen partnereink számára a megbízható, magas színvonalú szolgáltatás tekintetében.

Keresőszavak

Konténeres szállítás, gépi földmunka

Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink